avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere tata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere tata

Bună ziua! Eu sunt in concediu de creștere a copilului (15.05 - 15.06), in "luna tatălui", pentru a intra în ccc a trebuit să fac o cerere pentru suspendarea contractului, in această perioadă soția a născut al doilea copil. Întrebarea este dacă mai beneficiez de cele 5 zile libere după ce ies din ccc? Și pot beneficia de prevederile din CCM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 6 Iunie 2019
Puteti beneficia daca va încadrați în termenul de 8 saptamani de la data nasterii copilului - ma refer la concediul paternal mentionat de Legea 210/1999.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal eujad eujad un salariat caruia i-a nascut sotia vrea sa intre in concediu paternal. Cu ce data poate intra?se inscriu in carnet suspendarea celor 5 zile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil comandiana84 comandiana84 Buna ziua..Am si eu o intrebare: tatal poate intra in CCC incepand cu data nasterii copilului sau trebuie sa astepte sa treaca cele 42 de zile? Tin sa ... (vezi toată discuția)
5 zile libere nastere copil vivi23ro vivi23ro cele 5 zile trebuie luate consecutiv de ex luni vineri sau pot fi luate cu intrerupere miercuri vineri , se sare simbata duminica si se continua in celalata ... (vezi toată discuția)