avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Se mai poate obtine returnarea taxei auto ?
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: LuSu75 , utilizator 11:32, 6 Iunie 2019
Nu, 31 august 2018 a fost ultima zi în care s-au putut depune cererile de restituire.

Mai puteți recupera doar prin instanță.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Ares-3, moderator
Stiti cumva care este procedura ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt jurist, pot doar să vă arăt un model (parțial) pe care l-am găsit pe scribd.com:
[ link extern ]

Poate vă răspunde un coleg mai detaliat sau vă decideți să angajați un avocat.
Cunoasteti daca pentru mai multe taxe se deschide un singur dosar ?sau se deschide pentru fiecare taxa in parte ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto dolj, caut avocat mihai86b mihai86b Buna seara, caut un avocat cu experienta in procese de restituire a taxei auto in Craiova. Am inmatriculat in toamana anului 2009 un autovehicul adus din ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto masina in leasing la 31 august 2018 Amiel Amiel Buna ziua, O societatea, la data de 31 august 2018 detinea mai multe mașini in leasing pentru care nu a putut recupera taxa auto datorită faptului că nu ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare taxa de poluare vvvirgil vvvirgil Am achizitionat un autoturism(persoana fizica) de la o societate care s-a desfiintat ulterior, acesta fiind achizitionat in leasing si achitat integral. Cum ... (vezi toată discuția)