avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Prenatal

Buna ziua,

Urmeaza sa intru in concediu prenatal ( concediu de maternitate), acele 126 zile. Nelamurirea mea este referitoare la remuneratia in sine, eu avand 2 tipuri de venituri permanente. Unul pe contractul individual de munca si altul pe drepturi de autor. Stiu ca ptr concediul de 2 ani se iau in calcul 85 % si drepturile de autor, insa ptr cocediul prenatal nu am reusit sa ma lamuresc. Va rog raspuns , daca printre cititori este si cineva care se pricepe la HR .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 6 Iunie 2019
Pentru concediul prenatal/postnatal, veniturile din drepturi de autor nu se iau in considerare decat daca pentru acestea s-a achitat contributia pentru concedii si indemnizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, in urmatoarele situatii: Incapand cu jumatatea lunii mai una dintre salariate intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Dedea24 Dedea24 Cand o sa intru in prenatal? am 5 luni si 2 saptamani as vrea sa intru in decembrie pe 26 in prenatal nasc in martie pe 20 ?cele 126 de zile pt concediu ... (vezi toată discuția)