avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daune

Buna ziua
Am semnat un contract de intermediere munca cu o agentie de recrutare. In urma unor discutii am gasit un loc de munca bun acasa si am renuntat sa mai plec din tara sa muncesc in strainatate.
Acum firma de intermediere imi cere sa platesc daune de 350 euro. Daca nu platesc ma vor da in judecata si voi plati mai mult. Va rog sa imi dati un sfat ce sa fac. Cineva spunea ca este o clauza abuziva aceasta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 6 Iunie 2019
Pentru ce doresc daune , v-ati gasit de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si ... Matei Labra Matei Labra Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si am semnat un contract de intermediere imobiliara pentru acel apartament, comision ... (vezi toată discuția)
Contract de mediere angela0045 angela0045 Buna.De curand am semnat un contract de mediere cu o firma de plasare a fortei de munca ,mi-au acordat un loc de munca in strainatate si urma sa plec din ... (vezi toată discuția)
Daune 25000 euro ohiki ohiki Buna ziua. Am incheiat un contract cu o firma de recrutare personal la munca in strainatate.Firma este romaneasca cu administrat/manager strain, dar ... (vezi toată discuția)