avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru mediu

Bună ziua ! Revenit în țară după 2 ani, nu am reușit sa depun actele la termen pentru recuperarea taxei(1000 RON) . Ce soluții mai există? Instanță? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocatul bogdan1901 bogdan1901 Buna seara! Povestea incepe asa: In toamna lui 2011 am contactat un avocat pt a actiona in instanta statul pentru recuperarea taxei auto in valoare de aprox. ... (vezi toată discuția)
Lamurire si completare dispozitiv adriana.chiritescu adriana.chiritescu Am un caz: Am castigat in instanta un proces la tribunal si mi se comunica hotararea. In hotarare constat ca instanta de judecata imi acorda cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2010 tudororos tudororos In data de 01.09.2010 am cumparat - pe persoana fizica - un autoturism din Germania .La sfatul unui avocat am solicitat serviciului inmatriculari din ... (vezi toată discuția)