avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Am urmatoarea speta: angajata aflata in concediu de crestere a copilului se intoarce la munca mai devreme cu 40 de zile inainte ca copilul sa faca 2 ani. Tatal nu vrea sa isi ia luna de concediu la care are dreptul.
Stimulentul de insertie se acorda fara întrerupere de la reluarea activitatii pana cand copilul face 3 ani sau se reduce cu o luna, din cauza acelui drept al tatalui? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 6 Iunie 2019
Stimulentul de insertie se reduce cu o luna, in situatia in care tatal indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de CCC si nu solicita acest drept.

Stimulentul de insertie nu se reduce cu o luna, in situatia in care tatal nu indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de CCC.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Nepoțica născută în data de 31.01.2019, fiica ca să ia stimulentul de inserție, în ce dată trebuie să se prezinte la muncă? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vechiu nicoleta vechiu nicoleta buna ziua! va rog, daca se poate, un raspuns la intrebările mele .Fetița mea împlinește 2 ani pe 2 iunie 2017. Acum sunt în concediu pt creștere copil. ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie crestere copil arni83 arni83 Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)