avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei au cumpărat, în 2001, un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei au cumpărat, în 2001, un teren agricol cu chitanță de mână. Nu reușesc să găsesc moștenitorii proprietarului, pot intra în posesia acelui teren prin uzucapiune?

Buna ziua .

Parintii mei au cumparat in anul 2001 un teren agricol cu chitanta de mana de la un cetatean A.M.
Cand au venit titlul de proprietate,proprietar pe terenul respectiv era tatal sau A.S,La acel moment A.S era decedat iar in momentul de fata este decedat si A.M.
Mentionez ca parintii mei plateste impozitul in primarie dar pe rolul lui A.S.Am incercat sa gasesc familie,rude dar nu am reusit sa gasesc nimic,doar informatia ca ar fi 2 copii prin Germania.
Exista vreo posibilitate sa intru in posesia terenului respectiv .

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul nu plateste impozit hansi2018 hansi2018 Un proprietar (fara cetatenie romanaesca) din strainatate are un teren in comuna noastra.. El nu se intereseaza de terenul lui. Eu platesc de catva ani ... (vezi toată discuția)
Teren agricol fara act de proprietate varsanufie varsanufie Detin un teren agricol in suprafata de 0.42 ha, mostenit de la bunici. Terenul a fost achizitionat de bunici de la o persoana care acum este moarta si nu are ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de ... Laura M Laura M Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de proprietate si nu exista act de proprietate nici pentru terenul aferent. Sunt in evidentele ... (vezi toată discuția)