avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de ...

Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de proprietate si nu exista act de proprietate nici pentru terenul aferent. Sunt in evidentele Primariei si s-a platit impozit. Parintii sunt decedati si trebuie sa facem succesiunea. Ce solutie exista? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dobandire act teren si casa ele_mir ele_mir In anul 1975 parintii mei au cumparat un teren cu act scris de mana pe care, ulterior, mama mea fiind bolnava mintal (schizofrenie) a ars actul. Pe acest teren ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu proprietate anadona anadona Buna ziua. Problema mea se prezinta astfel: acum 4 ani a decedat mama mea, nefacandu-se succesiunea dupa ea, iar acum 7 luni a decedat tatal meu. Ei au ... (vezi toată discuția)
Exceptia de nelegalitate bigarul bigarul in urma cu 5 ani pe peretele exterior al casei mele vecinii au construit o cladire. acum peretele meu este perete interior in casa lor. am facut reclamatie la ... (vezi toată discuția)