avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile ...

Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile trecute pe numele lui. Exista o succesiune la judecătorie, și dacă îmi puteți spune de ce acte am nevoie că sa trec pământurile în registrul agricol.
Bună dimineața.

Este necesar să consultați un avocat, cu actele pe care le aveți la dispoziție. Este posibil să aveți la îndemâna acțiunea în constatare (uzucapiune), însă aceste aspecte trebuie să fie discutate cu un avocat, pe baza actelor dvs.

La fel, demersurile sunt multiple și necesită să fie efectuate de către o persoană cu studii de specialitate, pentru ca rezultatul acestora să fie cel dorit de către dvs.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului sau uzucapiune ?buna ziua , avem urmatoarea problema in dezbaterea succesiunii ... Lixandru Cristina Lixandru Cristina Buna ziua , avem urmatoarea problema in dezbaterea succesiunii dupa decesul mamei : -locuinta si terenul aferent in suprafata de 434mp conform schitei ... (vezi toată discuția)
Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am certificat de mostenitor pe casa si terenul curtii ... mioara@cdssistemi.it mioara@cdssistemi.it Buna ziua, Am certificat de mostenitor pe casa si terenul curtii din 2007. In 2022 am deciz sa fac intabularea, sa trec in Cartea Funciara tot. La ... (vezi toată discuția)