avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile ...

Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile trecute pe numele lui. Exista o succesiune la judecătorie, și dacă îmi puteți spune de ce acte am nevoie că sa trec pământurile în registrul agricol.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu ... Leo23 Leo23 Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu fara că eu sa fiu chemată la succesiune .Menționez că sunt nepoata ei din partea fiului ei ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de ... Laura M Laura M Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de proprietate si nu exista act de proprietate nici pentru terenul aferent. Sunt in evidentele ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului sau uzucapiune ?buna ziua , avem urmatoarea problema in dezbaterea succesiunii ... Lixandru Cristina Lixandru Cristina Buna ziua , avem urmatoarea problema in dezbaterea succesiunii dupa decesul mamei : -locuinta si terenul aferent in suprafata de 434mp conform schitei ... (vezi toată discuția)