avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plata salubritate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plata salubritate

Am nevoie de o dovada de la financiar și nu mi-o poate elibera, pentru ca nu sunt înscrisă la salubritate. Menționez ca nu am proprietate pe care sa plătesc aceasta taxa
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 17:43, 8 Iunie 2019
Va inselati acolo unde presupuneti ca taxele de salubritate sunt datorate numai de catre proprietari.
Un locatar beneficiaza de serviciile de salubritate al orasului in care traieste!!!
Aveti un domiciliu, buletin, pasaport etc... deci existati in evidentele publice.
Daca afirmati ca nu utilizati toaleta, nu spalati vase, rufe, nu utilizati drumul public, etc... numai atunci veti putea cere o exonerare de taxa de salubritate (va trebui totusi sa dovediti cele afirmate).
Deci, daca citez: "nu sunt înscrisă la salubritate" vina va revine!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)
Miros pestilential in timpul verii, in baie Cristina I. Cristina I. Buna seara. Supun atenției dvs următoarea situație: in urma cu aproape 1 an am achiziționat o locuința intr-un bloc ridicat in urma cu aproape 45 ani. ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa pronuntarea divortului? aliona_1971 aliona_1971 pot face partaj dupa pronuntarea divortului( asta daca ma hotarasc sa fac partaj)?daca sotul a deschis o firma cu banii din contul meu, pot dobandii jumatate ... (vezi toată discuția)