avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție și contract de munca determinat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție și contract de munca determinat

Buna ,am început munca când bebe avea 1 și 7 luni ,dar la alt angajator care mi-a făcut contract de munca pe perioada determinata ,contractul a fost o lună pe perioada determinata ,in prima luna am primit stimulent de inserție a doua nu am mai primit ,am mers la primărie și am întrebat ce sa întâmplat persoana care se ocupa ce aceste acte spune o sa primiti ! La care eu o intreb doamna eu cumva trebuia să vă aduc noul contract semnat pe alta perioada determinata ? La care sta caută în calculator și zice da da ,întrebarea mea este pot pierde stimulentul de insertie că nu am dus la timp noul contract de munca semnat ????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 7 Iunie 2019
Puteti pierde stimulentul de insertie pentru faptul că nu ati dus la timp noul contract de munca semnat .
Mergeti urgent la Primarie si depuneti-l in copie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie ...acte reangajare alina_3 alina_3 Buna seara ! Va rog sa ma indrumati sa.mi rezolv situatia pentru a beneficia de stimulent si pentru a rezolva cu actele necesare angajarii ! Din somaj am ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,intampin următoarea problema :sunt in concediu creștere ... Apostu Ana-maria Apostu Ana-maria Buna seara ,intampin următoarea problema :sunt in concediu creștere copil ,am incercat sa merg din nou la serviciu ,am mers doar două zile dar bebe plânge ... (vezi toată discuția)