avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune

Buna ziua,
detin un teren care este luat in concesiune 49 ani ,au trecut 20 ani, ,am informatii ca o persoana vrea sa aseze pe terenul meu o constructie usoara si dupa aceea sa se duca la primarie sa devina propietar-impropiu [ca nici eu nu sunt], se poate !!!??
Cel mai recent răspuns: aromaprodcom , utilizator 22:25, 7 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Legal, NU! Daca nu elibereaza terenul la cerere va trebui sa va adresati parchetului de pe langa judecatoria pe raza careia se afla terenul.
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns,dar am auzit prin "'sat"' ca el are sanse destul de mari sa ramana pe teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de propietate NeagoviciF NeagoviciF Buna ziua va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare mama are acte de la un teren de la bunici pe o suprafata de 58 de ari pe o parte din acest teren se afla ... (vezi toată discuția)
Apartament constructie nou pe teren concesionat bogdan-al bogdan-al Buna ziua, apartamentul pe care doresc sa il cumpar de la dezvoltator imi ridica unele intrebari deoarece in precontract apare urmatorul paragraf: ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil stirbu67 stirbu67 Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot vinde unei terte persoane, un imobil pe un teren concesionat de la Primarie, pe 49 de ani (taxa concesiune achitata ... (vezi toată discuția)