avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

ma cerceteaza ANI pentru incompatibilitate functionar public
ce o sa se intample mi deprte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 29 Iunie 2019
„Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.
[ link extern ]
Eu mi-am depus demisia din funcția care genera starea de incompatibilitate in luna iunie 1997
Iunie 1997 ??
Iunie 2017
ma ajuta cineva cu un model punct de vedere?

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă un primar a fost declarat incompatibil de ani ... Jenny2008 Jenny2008 Bună ziua. dacă un primar a fost declarat incompatibil de ANI și suspendat din funcție,mai poate să ocupe funcția de Consilier juridic în primărie ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 25, alin. 2 din legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice sorinaccio sorinaccio vreau sa imi cer scuze , dar chiar nu am reusit sa gasesc unde sa postez aceasta problema , daca am postat gresit si rog sa se mute postul corespunzator ... (vezi toată discuția)
Functionar public pe post contractual? Nemteanu Victoria Nemteanu Victoria BUNA ZIUA! POATE FI OCUPAT UN POST DE NATURA CONTRACTUALA RAMAS VACANT CA URMARE A ALEGERII INTR-O FUNCTIE DE DEMNITATE PUBLICA....DE CATRE UN FUNCTIONAR ... (vezi toată discuția)