avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

ma cerceteaza ANI pentru incompatibilitate functionar public
ce o sa se intample mi deprte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 29 Iunie 2019
Postati care este starea de incompatibilitate gasita ...
exercitarea functiei de referent la primaria Iclanzel si de administrator financiar la scoala gimnaziala Iclandu Mare in perioada 2012-06.06.2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte greu de formulat punctul de vedere , intrucat legea este clara : Funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, în cadrul autorităților sau instituțiilor publice ... ori scoala este o institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă un primar a fost declarat incompatibil de ani ... Jenny2008 Jenny2008 Bună ziua. dacă un primar a fost declarat incompatibil de ANI și suspendat din funcție,mai poate să ocupe funcția de Consilier juridic în primărie ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 25, alin. 2 din legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice sorinaccio sorinaccio vreau sa imi cer scuze , dar chiar nu am reusit sa gasesc unde sa postez aceasta problema , daca am postat gresit si rog sa se mute postul corespunzator ... (vezi toată discuția)
Functionar public pe post contractual? Nemteanu Victoria Nemteanu Victoria BUNA ZIUA! POATE FI OCUPAT UN POST DE NATURA CONTRACTUALA RAMAS VACANT CA URMARE A ALEGERII INTR-O FUNCTIE DE DEMNITATE PUBLICA....DE CATRE UN FUNCTIONAR ... (vezi toată discuția)