Buna Seara Am domiciliu de 20 de ani an Diaspora An 2012 am fost an vizita la parinti mi-sa dat o amenda administrativa ,de 1000 RON azi am aflat din antanplare ca am fost condamnat de judecata civila la 80 de ore an folosul comunitatii .antrebarea mea este : nu trebuia sa fiu anstiintat la domiciliu meu din diaspora ne avand domiciliu pe teritoriul Romaniei de 20 de ani? Ce demers pot sa mai fac an cazul acesta(eventual sa achit contraventia) Va multumesc
Am plecat acum 38 de ani.An anul 2000 am facut primul pasaport Romanesc pe teritoriul Romaniei si a fost facut pentru cetatean Roman cu domiciliul an strainatate.Amenda a fost data an 2012 si judecata a fost 2019.An luna martie.Nu sa prescrie amenzile dupa 5 ani?
Am perdut dreptul de apel pentru ca nu am fost informat,nu mi -sa comunicat la domiciliul meu.Pot sa refac o noua cerere an judecata pentru a prescrie sau a plati amenda?
Trafic de droguri
Maria1420
Buna, sunt Maria am o antrebare: daca cineva este condamnat la 15 ani pt traffic de droguri intra an noua lege ?Persoana nu are domiciliu an rom a fost Judecat ... (vezi toată discuția)