avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca nu am lucrat pana acum.

Buna ziua, cum pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca nu lucrez momentan...ce parghi legale sunt...adica ma refer la alte variante...pot sa ma inscriu la facultate...sau altceva domeniul agricol ??? Orice sfat e binevenit. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:26, 10 Iunie 2019
Buna ziua,
Cand urmeaza sa se nasca copilul si ce ocupatie ati avut pana in acest moment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului mihaelahansen mihaelahansen Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in 12 saptamani (3 luni). Momentan nu lucrez, insa sunt studenta la zi, forma de invatamant cu taxa , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ionela14 ionela14 Buna ziua , sunt insarcinata in 4 saptamani si peste aproximativ 2 saptamani urmeaza sa sustin examenul de licenta pe care insa trebuia sa il dau anul trecut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Monica M. Monica M. Buna seara! Urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca se poate ca sotul sa primeasca indemnizatie de creștere a copilului, eu neavand venituri in ultimele luni ... (vezi toată discuția)