avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune mostenire

Buna ziua .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Părinții mei vor sa dezbată o succesiune după moartea părinților.
Tatăl meu a avut o soră care a decedat atât ea cât și soțul dansei ramanind in urma lor 2 copiii. Copiii ei ,verișorii mei refuză să se prezinte la notar . Toti frații lui tata vor sa dezbată moștenirea rămasă după deces numai eu refuză să se prezinte.
Ce poate sa faca tatăl meu in cazul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Lanzar , utilizator 19:45, 10 Iunie 2019
Dezbate succesiunea in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Tatal dumneavoastra impreuna cu ceilalti mostenitori sa cheme in instanta pe verisorii care se opun.
Se va dezbate succesiunea pe cale judecatoreasca.
Va multumesc pentru raspuns.
Părinții locuiesc în comuna Sascut ,jud Bacău.
Verișorii locuiesc în Brașov.
Poate sa ai cheme in instanta la orice judecatorie din țară?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Tatal dumneavoastra impreuna cu ceilalti mostenitori sa cheme in instanta pe verisorii care se opun.
Se va dezbate succesiunea pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa decesul unui parinte marietaciolan marietaciolan Buna dimineata,va rog sa-mi expicati si mie ce mai pot face in urmatorul caz: tata a decedat acum 15 ani,am fost 4 frati dar o sora a decedat si am ramas 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenire nicu3476 nicu3476 Buna ziua mama mea a decedat si tatal meu sa recasatorit ea avand 3 copii di alta casatorie an urma in urma casatoriei a rezultat un copil acum 6 ani tatal meu ... (vezi toată discuția)