avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scoatere vehicul de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scoatere vehicul de la impozit

am mostenit un apartament si odata cu el si impozitul aferent doar ca tata inainte sa moara a vandut masina si nu a scazut-o la primarie.
ce pot face eu acum s-o scad de la impozit?
Cel mai recent răspuns: myr13 , utilizator 02:46, 12 Iunie 2019
Buna seara,
Luati legatura cu cumparatorul si, cu actul de vanzare cumparare, scoateti masina de la impozit.
Cum a vandut tatal dv vehiculul ?
A parcurs procedura incheierii documentelor de instrainare auto ?
Daca nu a parcurs procedura legal prevazuta ,contactati cumparatorul incheiati documentele de tranzactionare drept de proprietate bun mobil,in baza caruia puteti solicita radierea auto de pe rolul dv fiscal
multumesc frumos
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina revanduta fara fiscal Andra24 Andra24 Buna , Tatal meu a vandut o masina in 2008 iar cumparatorul nu a declarat masina la fisc , apoi a vandut-o la o alta persoana in 2013 iar recent masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)