Am si eu nevoie de putin ajutor într-o problemă mai ciudată.
Astăzi am fost in magazin Vodafone, care defapt este partener numit Ilex, si am achiziționat o cartela Vodafone, domnisoara de la magazin a zis ca imi pune ea cartela in telefon din imi activează opțiunea, dar fata cand sa scoată cartela a introdus acea pană în microfonul telefonului din partea de sus si a spart display-ul telefonului...
Clar cand a vazut ce a facut si fiind un telefon mai scump a zis ca nu ea si ca eu i.am dat telefonul si eu sunt vinovată...
Acum intrebarea este, la Opc rezolv ceva cu o reclamație? Ca ma gandesc ca magazinul ar tb sa ma despagubeasca pt dauna creată de angajatul lui si din cate știu sunt camere în magazin care pot demonstra ca fata a folosit telefonul.
Buna ziua,
Sfatul meu ar fi sa faceti o reclamatie Scrisa la managerul, seful punctului de lucru, in care sa povestiti toata intamplarea si sa solicitati ca proba filmarea.
Vedeti ca aceste filmari se sterg dupa o perioada de timp si asa o sa pierdeti proba.
Poate va ajuta un avocat cu redactarea reclamatiei in care sa faca mentiunea ca o sa va adresati instantei daca nu primiti un raspuns covenabil.
OPC-ul nu stiu cu ce va poate ajuta