avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamație angajat Vodafone OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamație angajat Vodafone OPC

Buna seara,

Am si eu nevoie de putin ajutor într-o problemă mai ciudată.
Astăzi am fost in magazin Vodafone, care defapt este partener numit Ilex, si am achiziționat o cartela Vodafone, domnisoara de la magazin a zis ca imi pune ea cartela in telefon din imi activează opțiunea, dar fata cand sa scoată cartela a introdus acea pană în microfonul telefonului din partea de sus si a spart display-ul telefonului...
Clar cand a vazut ce a facut si fiind un telefon mai scump a zis ca nu ea si ca eu i.am dat telefonul si eu sunt vinovată...
Acum intrebarea este, la Opc rezolv ceva cu o reclamație? Ca ma gandesc ca magazinul ar tb sa ma despagubeasca pt dauna creată de angajatul lui si din cate știu sunt camere în magazin care pot demonstra ca fata a folosit telefonul.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:15, 10 Iunie 2019
Buna ziua,
Sfatul meu ar fi sa faceti o reclamatie Scrisa la managerul, seful punctului de lucru, in care sa povestiti toata intamplarea si sa solicitati ca proba filmarea.
Vedeti ca aceste filmari se sterg dupa o perioada de timp si asa o sa pierdeti proba.
Poate va ajuta un avocat cu redactarea reclamatiei in care sa faca mentiunea ca o sa va adresati instantei daca nu primiti un raspuns covenabil.
OPC-ul nu stiu cu ce va poate ajuta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți formula o acțiune în răspundere civilă delictuală fondată pe răspunderea comitentului pentru fapta prepusului!

Dar pentru a evita un litigiu, incercați inițial cu o somație prin avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefoan mobil - ecran spart Andreia02 Andreia02 Buna ziua, am dat la reparat in garantie un iPhone pentru ca bateria tine foarte putin si in apel se aude farte incet. Garantia expira saptamana viitoare. ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca guest1983 guest1983 buna ziua, va rog sa ma ajutai si pe mine, sunt adm unui service gsm si am mari probleme cu un angajat, in ultima luna toate tel de au intrat in service el ... (vezi toată discuția)
Situatie neplacuta arsis vodafone mariusduta mariusduta Avem urmatoarea situatie. Pe data de 11.09.2010 cumpar un telefon in valoare de 845 RON + un abonament pe 2 ani de zile in valoare de 17 euro pe luna, ... (vezi toată discuția)