avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegatie in zi de sarbatoare legala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegatie in zi de sarbatoare legala

Buna ziua,
Sunt delegat sa plec in interes de serviciu in Germania. Am avion la ora 5 dimineata in data de 17 iunie (zi de sarbatoare legala) si stau cateva zile. Intrebarea este, avand in vedere ca e zi libera nationala si eu sunt pe drum inspre Germania (deci nu prestez munca inca, doar ma deplasez) mi se mai poate acorda o zi libera compensatie in alta zi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreeaBocanu , utilizator 09:33, 10 Iunie 2019
Deplasarea se realizeaza in interes de serviciu, prin urmare se compenseaza.
multumesc ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Delagatie sambata si duminica anghelnicole anghelnicole Buna ziua de ceva timp port dscutii cu departamentu resurse umane pe urmatoarea tema si vreau sa fiu cat mai convinsa ca se aplica legea eu plec in ... (vezi toată discuția)
Deplasarea in interes de servici t_ovi2002 t_ovi2002 Buna ziua, Daca am o deplasare in interes de servici pentru mai multe zile si la tur/retur trec prin orasul in care e locata si firma unde imi desfasor ... (vezi toată discuția)