Am luat legătură cu 2,5 avocati pana acum și am sa va explic de ce doi si jumatate:prima avocata a fost super amabila initial, ma pus sa ii fac o procura la consulat prin care da sa avea toate drepturile iar la prima infatisare a luat decizii de una singura fără sa ma consulte, decizii ce ma afecta, a doua avocata identica, amabila pana la incasarea onorariului iar după doua luni de tacere cu o săptămână înainte de termen am contactat aceasta doamna si a raspuns după o grămadă de mesaje insistente spunandu-mi ca are nevoie de câteva zile sa studieze cazul, dupa doua luni după ce a incasat onorariul, a încercat cu un avocat de gen masculin care mia cerut 1500 de euro pt o singura reprezentare dar conditionata de interventia mea pt grabirea anchetei sociale aici in Italia. Toți trei avocati si cel al sotiei insista ca nu se poate face comisie rogatorie in Italia pt audierea minorei. Situația mea financiara nu îmi permite deplasarea in tara, cei care sunt platiti sa respecte drepturile spun ca legea cu comisia rogatorie nu exista, aici spuneți ca se poate si atunci întrebarea mea este:CAT O SA MAI PROFITATI DE NECAZUL OAMENILOR CA SA VA IMBOGATITI!? Nu de alta dar ocoliti legea ca să beneficiati voi avocatii de mai mulți bani.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna ziua,
Cei doi, de comun acord, pot solicita suspendarea dosarului.
Ma intreb, ce probleme financiare va pot duce la aceasta solicitare?
Luati legatura cu un avocat care sa va ajute.