avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea cotei mostenite dintr-un imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea cotei mostenite dintr-un imobil

Buna ziua. Tatal meu a decedat si am facut succesiunea la un imobil cu sotia supravietuitoare avand eu 37,5% si sotia tatalui 62,5% din acel imobil. Eu vreau sa vand partea mea , dar doamna nu vrea sa vanda si nici nu vrea sa cumpere partea mea. A spus ca ea vinde cu un pret.... care este ireal. Concluzia ca nu vrea sa vanda imobilul . Cum pot sa procedez in afara de cazul in care as face iesirea din indiviziune.? Pot sa-mi vand partea mea , altcuiva ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:08, 10 Februarie 2020
Nu. Trebuie sa fiti prezenti doar dvs si cumparatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune DATSCH2010 DATSCH2010 Daca exista scucesori ai unui parinte defunct, cu o cota o parte dintr-o casa de 9/32 sa presupunem, alaturi de alti copii si sotia defunctului care mostenesc ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri emilia19p emilia19p Am o casa cumparata cu parintii mei jumatate pe ei si jumatate pe mine si pe sotul meu ....am mai intrebat de cateva zile daca tatal meu de exemplu poate sa ... (vezi toată discuția)
Cedare cota indiviza intre mostenitori costystanescu costystanescu unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)