avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de comision sau conventie civila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de comision sau conventie civila

buna ziua,
lucrez la o firma ca agent de vanzari unde pe langa salariu am si 20%comision din valoarea primei luni a contractului incheiat . care este cea mai buna forma sub care imi pot lua acesti bani ? fara sa platesc prea multe impozite si sa fie legala atat pentru mine ca angajat cat si pentru companie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: hukviorel2005 , utilizator 13:59, 26 Noiembrie 2009
Cea mai buna forma este PFA cu emiterea unei facturi la sfirsit de luna
hukviorel2005 a scris:

buna ziua,
lucrez la o firma ca agent de vanzari unde pe langa salariu am si 20%comision din valoarea primei luni a contractului incheiat . care este cea mai buna forma sub care imi pot lua acesti bani ? fara sa platesc prea multe impozite si sa fie legala atat pentru mine ca angajat cat si pentru companie,
in cazul in care imi fac un pfa, nu mai am nici un avantaj(ce iau pe mere , nu dau pe pere B-))
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitatea de plata a comisionului madalin patrascu madalin patrascu Sunt angajat la un magazin de mobila si deci lucrez in vanzari, patronul m-a rugat sa caut o metoda legala prin care sa ma poata plati.Va rog daca se poate ... (vezi toată discuția)
Angajare agenţi de vânzări AminaD AminaD Bună ziua, Am o firmă de import dar încă nu am lanţ de distribuţie şi vreau să apelez la agenţi de vânzări. Doar că sistemul ar fi asemanator cu ... (vezi toată discuția)
Comision gasire client akatistu akatistu Buna ziua, Sunt angajat al firmei X - SRL. Verbal mi s-a comunicat ca daca aduc o lucrare, am un comision de 10% din valoarea contractului (deci eu aduc ... (vezi toată discuția)