avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta pentru pensie incompleta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta pentru pensie incompleta

Buna ziua. Numele meu este CHIVU NICOLAE si sunt nascut la data de 08 10 1954. Am depus dosarul de pensie care a fost INCOMPLETE din cauza unei adeverinte , care mi a fost trimis dupa un an. Am retrimiso, cu specificatie, sa fie stipulat categoria masini pe care am lucrat mai mare de 7 t ca sa pot fi incadrat in grupa - 2 . Specific ca am lucrat la ENERGO UTILAJ BUCURESTI SI ARHIVA A FOST PRELUATA PRIN FUZIUNE DE CATRE ARHIVARE DOCUMENTE SRL Calea canpulung Nr-121 Cladirea C9 TARGOVISTE. Din data de 14 05 2019 am trimis cererea, prin plic, cat si fax, cu rugamintea de a ma ajuta sa pot definitiva dosarul de pensie. Nici astazi 10 06 2019 in urma unei comvorbiri telefonice cu dumnealor nu vor sa ma ajute sa intru in posesia respectvei adeverinte, motivand , ca respectiva adeverinta vine abrobata de la
BUCURESTI.
Chiar daca le am spus ca la ora actuala nu mai am servici, pentru ca la ultimul loc de munca , avand contract limitat pe trei luin si nu am niciun venit din ce sa traiesc, am primit aceiasi motivatie ca , ADEVERINTA VINE DE LA BUCURESTI.
Prin prezenta, va rog sa ma indrumati ce pot face sa urgentez situatia sa pot intra in posesia respectivei adeverinte.
Specific, ca dosarul l am depus in luna MARTIE, iar saptamana aceasta ,se scurg cele 30 zile in care pot sa fac contestatia ,prin raspunsul pe care de fat trebuiau sa mil dea dumnelor de la inceput, decand am depus cererea cu toate contributiile.
Avand certitudinea ca ma veti ajuta cu o solutie juridica , va multumesc.
CU TOATA CONSIDERATIA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 10 Iunie 2019
Depuneti o sesizare la ITM Dambovita
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren anim anim un membru din familie in 1997 a depus o cerere la primarie si in urma unui proces in 2007 a intrat in posesia terenului desi mai erau si alti mostenitori. ... (vezi toată discuția)