Buna ziua. Presedintele de bloc face presiuni asupra mea sa imi plachez apartamentul cu polistiren. Am inteles ca este o lege prin care sunt obligat sa ma supun majoritatii fiind placat tot blocul . Mentionez ca stau la parter si nu incurc cu nimic, plus de asta nu schimb cu nimic aspectul initial parterul fiind din constructie placat cu caramida decorativa. Mentionez ca il am deja placat pe interior. Nu sunt de rea credinta dar datoriile la banci sunt aproape cat venitul meu si al sotiei, plus ca avem si doi copii minori. Chiar nu avem de unde plati , iar administratorul deja ne-a bagat in lista de intretinere prima rata cu toate ca am facut o cerere scrisa catre presedintele de bloc si administratie ca nu doresc placarea apartamentului. Pot veni cu dovezi ca veniturile nu ne permit nici o cheltuiala in plus. Ei ma ameninta incontinuu. Ce solutie sa gasesc .Va multumesc anticipat.
Fațada e proprietate comună nu e doar a dvs. E greu când nu ai bani, vă înțeleg, dar aici chiar nu vă puteți opune. Dacă se ia o hotărâre la nivel de asociație favorabilă izolării blocului, (pe lângă faptul că este obligatorie prin lege îmbunătățirea izolării termice), nu aveți cum să vă opuneți.