avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj la mutarea în alt oraș
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj la mutarea în alt oraș

Am primit o ofertă de muncă de la o firmă din Cluj și am hotărât să ne mutăm (eu sunt din Baia Mare),
Soția mea nu are deocamdată loc de muncă. În Baia Mare a lucrat la Universitatea de Nord până în 2010 când și-a dat demisia.
Știu că demisia duce la anularea dreptului la șomaj, dar faptul că nu mai locuim în același oraș nu schimbă nimic?

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: andreiv3103 , utilizator 18:54, 10 Iunie 2019
Ce statut aveti , in prezent ?

Daca nu lucrati, sunteti inregistrat la AJOFM?
Eu lucrez, Soția mea nu are încă un loc de mucă.
Eu am primit ofera și am acceptat-o. Așa am hotărât să ne mutăm...
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
andreiv3103, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul unui loc de munca oferit de cei de la somaj Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua, Fiind in somaj am fost trimis de catre AJOFM Cluj (eu fiind din Cluj Napoca) la o companie anume, la care am aflat ca vor sa ma trimita la un sat ... (vezi toată discuția)
Student la prima angajare, mi-am găsit un loc de muncă la peste 50 km distanță de domiciliu. pot beneficia de primă de angajare? KSA1996 KSA1996 Buna ziua, sunt student proaspat absolvent(pana acum 2 luni), nu am lucrat in Romania pana in prezent. Mi-am gasit un loc de munca la peste 50km distanta de ... (vezi toată discuția)
Munca si somaj jano_ildiko jano_ildiko Buna seara!Am si eu o intrebare,am dat licenta in iulie 2013 si pana septembrie nu am gasit loc de munca. Din luna octombrie primesc somajul de 250 Ron.Maine ... (vezi toată discuția)