avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca si somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca si somaj

Buna seara!Am si eu o intrebare,am dat licenta in iulie 2013 si pana septembrie nu am gasit loc de munca.
Din luna octombrie primesc somajul de 250 Ron.Maine ar trebui sa ma duc la a doua viza la somaj,dar incepand de luni am primit o oferta de munca pe care l-am acceptat,si lucrez deja.Asa ne-am stabilit ca voi fi angajata,dar inca nu am reusit sa strang toate actele necesare si nici nu am semnat contractul de munca.
Intrebarea mea este urmatorul:pot sa ma duc maine la viza pt luna noiembrie,sau nu am de ce fiindca voi fi angajata??
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
jano_ildiko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 14 Noiembrie 2013
Daca nu ati semnat c.i.m., atunci va puteti duce la AJOFM pentru viza.

Daca veti semna c.i.m. atunci va trebui sa mergeti la AJOFM sa anuntati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura ridicare dosar somaj gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Pe 29 noiembrie am depus dosajul de somaj si maine, adica pe 15 dec ar trebui sa ma duc sa pun prima ... (vezi toată discuția)
Viza pe carnetul de șomaj și plata liama liama Daca sunt absolvent de liceu si am dosar de somaj cu data de 25 iulie si am fost chemat la semnat in 4 sept. intrebarea este in 4 sept. pt ce luna semnez si ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj d0r1n27 d0r1n27 Buna seara. Din luna septembrie primeam ajutor de somaj dat fiind faptul ca eram proaspat absolvent de liceu si am ales sa nu incep inca facultatea. Din 15 ... (vezi toată discuția)