avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Viza pe carnetul de șomaj și plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Viza pe carnetul de șomaj și plata

Daca sunt absolvent de liceu si am dosar de somaj cu data de 25 iulie si am fost chemat la semnat in 4 sept. intrebarea este in 4 sept. pt ce luna semnez si daca in 4 oct incep facultatea eu trebuie sa anunt in data de 4 sept sau in oct? si daca primesc banii si pe luna septembrie cand practic sunt in somaj inca? multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
liama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 4 Septembrie 2017
Veti semna pentru luna iulie si august.

Ii puteti anunta cand va duceti la semnat ca in octombrie incepeti cursurile facultatii.
Mesaj editat
@ liama
somaj octombrie
Luni, 4 Septembrie 2017, 08:38

Si daca il anunt in septembrie nu ar trebui sa semnez in octombrie pt.septembrie? se poate daca il anunt ca incep in oct.sa nu primesc somajul pe septembrie?
=======

Ii puteti anunta si atunci .. somajul pentru septembrie il primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru noii absolventi lupuveronica lupuveronica BUNA ZIUA.DACA UN ABSOLVENT DE LICEU SE INSCRIE LA O POSTLICEALA CU INCEPERE DE LA 12.09.2011 BENEFICIAZA PE LUNILE IULIE AUGUST DE SOMAJ? DAR UNUL CARE INCEPE ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac sau certificat de absolvire? nuta_statache nuta_statache Buna ziua! Sint absolvent de liceu, promotia 2010. Pt intocmirea dosarului de somaj ce act de studii trebuie: diploma de bac sau certificatul de absolvire ... (vezi toată discuția)
Somaj Vasilegheorghe1 Vasilegheorghe1 Buna ziua.Am depus cererea de acordare a indemnizatiei de somaj pe 29.07.2015, mentionez ca prima viza trebuie sa o pun pe 27.08.2015. Care sunt lunile in care ... (vezi toată discuția)