avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru noii absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru noii absolventi

BUNA ZIUA.DACA UN ABSOLVENT DE LICEU SE INSCRIE LA O POSTLICEALA CU INCEPERE DE LA 12.09.2011 BENEFICIAZA PE LUNILE IULIE AUGUST DE SOMAJ? DAR UNUL CARE INCEPE CURSURILE LA FACULTATE CU 1 OCTOMBRIE? MULTUMESC ANTICIPAT DE RASPUNS!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:58, 26 Iulie 2011
1. Indemnizatia de somaj o primeste dupa 60 de zile de la absolvire daca la aceasta data nu este inscris intr-o forma de invatamant.
2. Daca dupa ce incepe sa primeasca indemnizatie de somaj se inscrie intr-o forma de invatamant inceteaza plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca fiica mea poate beneficia de ajutor de somaj daca a absolvit liceul anul acesta si s-a inscris la o facultate la id? daca ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Somaj facultate WriTor WriTor Va salut.Cineva a depus dosarul de somaj(absolvent liceu),dar si dosarul de admitere la facultate.In primul caz este chemat la AJOFM dupa intai august ,iar ... (vezi toată discuția)