avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imi pot recupera o masina cu sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imi pot recupera o masina cu sechestru asigurator

Buna seara!Va rog sa na ajutati si pe mine intr-o problema foarte serioasa!In urma cu cateva zile unei rude i s-a facut un flagrant si a fost prins facand o ilegalitate(transporta ceva interzis de lege).Acestuia i s-a confiscat marfa si autoturismul fiind pusa sub sechestru asigurator.Masina nu a fost obtinuta din bani ilegali sau dobanditi prin ilegalitate!Isi poate recupera masina indiferent de cum va fi solutionat cazul?Ruda mea a fost complice la transportul marfii aceasta participand doar ca sofer.Care considerati ca va fi pedeapsa minima sau daca exista vreo posibilitate pentru a obtine ceva cu suspendare.Marturisesc ,ca ruda transporta canabis fiind prins impreuna cu posesorii marfii in cantitate de 1 kilogram.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:59, 25 Noiembrie 2009
La 1 Kg se pare ca se afla undeva pe la 10 ani cu executare.
Sa isi angajeze avocat dar probabil o sa il coste mult sa primeasca o pedeapsa sub 10 ani.Imposibil nu este...
Daca are noroc si cu bani putini ( cat de cat) se poate sa aiba noroc.
De recuperat masina slabe sanse.
Trebuie ca avocatul sa ceara niste lamuriri de la procuror si apoi veti afla.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri !! Noelia Noelia Buna ziua! Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog din inima. Sotul meu si un coleg de munca de al lui au fost prinsi in octombrie cand au ridicat un ... (vezi toată discuția)
Pers prinsa cu canepa! specters specters Buna ziua...in urma cu 2 luni am fost prin cu 2 kg de canepa la mine, eram cu inca 4 prieteni si ne a prins politia.Ne au dus la sectie am dat niste declaratii ... (vezi toată discuția)
Confiscare tutun/abuzuri la sectia de politie! alexandru-alex alexandru-alex Buna Seara, numele meu este Alexandru Daniel, si as avea nevoie de sfaturile dvs: Astazi in jurul orei 10:30 ma aflam impreuna cu un vecin in aproprierea ... (vezi toată discuția)