avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare voucher vacanta invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare voucher vacanta invatamant

Buna seara! Lucrez in invatamant- profesor suplinitor. M-am intors in sept 2018 dupa 3 ani de CIC. Pot beneficia de vouchere de vacanta pe anul trecut? Daca da, este prea tarziu sa fac cerere pt ele si sa mi se dea retroactiv? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 11 Iunie 2019
Pe anul trecut , nu mai aveti cum sa beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil - invatamant Felicia D Felicia D Am lucrat in invatamant ca profesor suplinitor calificat in perioada 1 .09.1999 - 31. 08. 2001. In perioada din 01.09.2001 – 31.12.2001 am fost în ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate eva1977 eva1977 din 2000 pana in prezent lucrez in invatamant, ca profesor calificat, cu studii superioare de specialitate. contractul de munca cu scoala a incetat din sept ... (vezi toată discuția)