avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROMOVARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROMOVARE

Buna ziua. Am absolvit facultatea de Inginerie electrica. Sunt angajata in sistemul bugetar ca referent, pe un post de studii medii.., deoarece nu am putut concura pe studii superioare ca nu aveam studii economice. Intrebarea este: daca ar fi un post de consilier, ce mi-ar fi de ajutor, un master in stiinte economice, sau facultatea de stiinte economice?

Alte discuții în legătură

Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare ion_raluca ion_raluca Buna ziua! Sunt angajata in cadrul unei primarii pe un post de referent asistent (studii medii) din anul 2014. La momentul angajarii aveam absolvit facultate ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual liviu_hetea liviu_hetea Buna ziua, sunt angajat al unei primarii de 3 ani si jumatate ca si persoana contractuala, pe postul referent ( Administrator IT).Cand mi s-a facut incadrarea ... (vezi toată discuția)