avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei auto

Se mai pot depune cereri pentru restituirea taxei auto? Daca da, pana la ce data ??
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 08:46, 14 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu.
cererile administrative puteau fi depuse pana la 31.08.2018.
Multumesc mult pt raspunsul promt.....Si totusi m-am interesat si se pare ca ii putem da in judecata, iar câștigul de cauza va fi favorabil!!
instanțele - deși eu nu împărtășesc această opinie - vor respinge ațiunea ca inadmisibilă, având în vedere că a fost deschisă calea procedurii administrative.
în ce an ațo plătit taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto dorintabv dorintabv Buna ziua, Din motive obiective am depus cererea de restituire taxa auto dupa data de 31.08.2018. Cauza: nu am gasit chitanta prin care am depus in 2014 taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Furdui2403 Furdui2403 Salut as dori sa știu eu nu am depus nici o cerere de restituire de bani de la taxele auto am plătit la vreo 3 mașini in2011 2013 acuma mai este vreo ... (vezi toată discuția)
Nedepunere la 31.08.2018 a cererii restituire taxa auto ? gyandy gyandy Buna ziua. Din pacate nu am reusit sa depun la ghiseu cererea de restituire a taxei auto la termenul din 31.08.2018. Am trimis-o pe e-mail dar nu a fost ... (vezi toată discuția)