avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratie de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratie de avere

Daca intre soti exista o Conventie Matrimoniala - regimul separatiei de bunuri, este obligatoriu ca, la completarea declaratiei de avere a sotului (care este functionar public cu statut special), sa fie mentionat si venitul sotiei (care este angajata la firma privata)?
Daca da, va rog precizati in baza carui articol de lege.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: RIMANI , utilizator 11:13, 18 Iunie 2019
Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere,şi cuprind drepturile şi obligaţiile declarantului, ale soţului/soţiei, precum şi ale copiilor aflaţi în întreţinere, în conformitate cu Anexa nr. 1 din Legea nr.176/2010.
Multumesc pentru raspuns. Am citit si eu anterior articolul 3 (2) din Legea 176/2010, pe care l-ati citat, insa, neavand copii iar bunurile fiind separate, mai exista aceasta obligativitate?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotii care aleg regimul separatiei de bunuri mai au obligatia ... Laura_Lau Laura_Lau Sotii care aleg regimul separatiei de bunuri mai au obligatia sa declare venitul sotului/sotiei in declaratia de avere? Cum se procedeaza in cazul in care ei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este obligatorie declararea bunurilor si a veniturilor ... adr.ian adr.ian Buna ziua, Este obligatoriu declararea bunurilor si a veniturilor in declaratia de avere a sotului/sotiei daca unul din ei nu este angajat la stat? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala - in caz de deces al unui sot (ambii soti cu copii din casatorii anterioare) AlinaIoanaMihut AlinaIoanaMihut Buna ziua! Mama mea (vaduva) urmeaza sa se casatoreasca cu un barbat divortat care are 4 copii. Cei doi viitori soti doresc sa semneze un conventie ... (vezi toată discuția)