avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERTIFICAT DE MOSTENITOR DUPLICAT !!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERTIFICAT DE MOSTENITOR DUPLICAT !!!

Stie cineva de unde as putea sa scot un duplicat la un certificat de mostenitor emis de notariatul de stat Piatra Neamt ? Dupa moartea bunicului ( 1993) au fost emise 2 certificate din care 1(in care este trecuta o portiune de fineata) este la mama mea iar celalalt (care e cel mai important pt ca acolo figureaza terenul si casa ),a disparut !
Multumesc anticipat !
CAMILAR CONSTANTIN
IASI
Cel mai recent răspuns: dianab2000 , utilizator 09:42, 22 Mai 2006
la Camera Notarilor Publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu succesiunea....urgent !!! BLUE1963 BLUE1963 Am si eu o mica problema legata de o mostenire.Mama a primit dupa moartea bunicului o cota de 3/4 din mostenire iar bunica 1/4.Trebuie sa mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune, inscriere in cartea funciara catalyynnn catalyynnn despe ce este vorba.................bunicul meu a decedat in 1972, bunica in 1977, casa in care locuiau a fost cumparata cu o chitanta de mana , tatal ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)