avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Buna seara. Va scriu in numele unei prietene ce in anul 2012 a semnat ca si girant la un credit C.A.R. impreuna cu mama si sora coimprumutatului. Prietena mea intre timp a intrerupt relatia cu persoana imprumutata, ea fiind singura ce se afla in campul muncii pe teritoriul Romaniei, imprumutatul si ceilalti 2 giranti (membrii de familie) aflandu-se in Italia. Recent prietena mea a primit acte la firma unde lucreaza in vederea popririi pe salariu. Ce s-ar putea face tinand cont ca ceilalti giranti sunt rude de gradul 1 dar in afara tarii si care nu detin bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Romaniei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:46, 12 Iunie 2019
n-are ce sa faca decat sa plateasca, apoi e treaba ei sa recupereze de la fostul prieten banii.
Cand a fost facuta ultima plata? Poate sunt sanse de contestatie. Sa incerce sa mearga la cineva de specialitate cu actele si sa verifice. Termenul de contestatie este de 15 zile de la data la care a luat la cunostinta. In cazul ei data fiind aceeasi cu data comunicarii actelor de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn nicol-dd nicol-dd Buna ziua. Am o colega care a luat un imprumut de la C.A.R. Metropolitan iar din diverse motive nu a reusit sa plateasca trei rate. Conform contractului in ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)