avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire - CIM 4 ore
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire - CIM 4 ore

Buna dimineata ,
Daca o persoana are 2 sau mai multe popriri si contractul individual de munca este de 4 ore, nu trebuie sa i se faca poprire ? Exista o lege in acest sens? Multumesc
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 16:51, 15 Martie 2022
Veniturile din muncă sau orice alte sume ce se plătesc periodic debitorului şi sunt destinate asigurării mijloacelor de existenţă ale acestuia, în cazul în care sunt mai mici decât cuantumul salariului minim net pe economie, pot fi urmărite numai asupra părţii ce depăşeşte jumătate din acest cuantum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de la anaf puicuta puicuta Am un angajat cu timp partial de lucru de 3 ore, cu un salar lunar brut de 330 lei. Am primit de la ANAF o adresa de infiintare a popririi pe numele acestuia. ... (vezi toată discuția)
Calcul poprire blecota blecota Buna ziua, am o poprire pe salariu iar salariul meu net/luna este in val. de 343 ron. As dori va rog sa stiu daca firma la care lucrez trebuie sa vireze 1/3 ... (vezi toată discuția)
Poprire echinacee echinacee B una ziua! in situatia in care exista o poprire (pt 2 credite la aceeasi banca) pe o pensie de invaliditate,pensia fiind sub minimul pe economie; mai vine ... (vezi toată discuția)