avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosta concubină nu vrea să-mi dea bunurile personale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosta concubină nu vrea să-mi dea bunurile personale care mi-au rămas la ea. Cum pot să mi le recuperez?

Buna ziua.
Am bunuri care se afla in apartamentul fostei concubini (3 laptopuri, bijuterii, haine si electrocasnice)
Legal cum pot sa le recuperez, pentru că nu vrea să mi le dea de buna voie!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,

In situatia in care, nu doreste sa va restituie aceste bunuri, nu aveti o alta solutie decat sa va adresati instantei de judecata. Incerati sa ajungeti la o rezolvare amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa relatie de concubinaj marian_66 marian_66 Timp de 6 ani am avut o relatie de concubinaj in care m-am implicat financiar si la finalul relatiei,concubina,nu doreste sa imparta amiabil bunurile agonisite ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort Antonia85 Antonia85 Buna ziua. Divortez pe cale amiabila maine si vreau sa facem si partajul totodata. Avem un apartament pe numele amandurora care ar trebui sa imi revina mie ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa concubinaj ellyt ellyt Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu partajul dupa ce sa trait in concubinaj timp de mai mult timp. In urma despartirii partenerul ce drepturi ... (vezi toată discuția)