avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postare pe o retea de socializare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postare pe o retea de socializare

Daca cineva a postat un anunt pe facebook cu numarul masinii mele si roaga sa il contactez, iar in comentarii altcineva comenteaza la adresa mea, e legal? Se incadreaza la defaimare sau altceva?
Nu mi se pare normal sa scrii pe o retea de socializare, atata timp cat stii masina si ii poti lasa un mesaj in geam.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:50, 12 Iunie 2019
Dacă v-a jignit cineva il puteti da in judecată .
Aveti acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie ,amenintare pe retea de socializare ramorma4 ramorma4 buna ziua ma numesc Ramona si am si o intrebare...Sora mea a postat pe o retea de socializare mai multe lucruri defaimatoare la adresa mea si mesaje de ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o situație care consider că este corelată ... Maria_Pasarica Maria_Pasarica Bună seara! Am și eu o situație care consider că este corelată cu defăimarea în mediul online. Eu, având vârsta de aproape 17 ani, doresc să merg cu ... (vezi toată discuția)