avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Termen de despăgubire nerespectat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Termen de despăgubire nerespectat

Buna ziua , aproximativ acum 2 luni ma lovit n logan între stâlp mam ales cu avarii la ambele usi partea dr, întrebarea mea este de când am depus dosarul de regie proprie cât au voie legal sa te întârzie cu bani , cei dela euroins constatări mi-au spus 20-30 zile lucrătoare , și PINA acum a trecut 1 luna jumate și nimic sun ca un prost la ei și îmi zic ca dosarul e in financiar și ca urgentează plata ? Eu lucrez cu mașina pt black cab si nu pot munci PINA nu îmi repar mașina , cum procedez apelez la un avocat ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 06:23, 13 Iunie 2019
Buna ziua,
Poate va ajuta daca ii amenintati ca o sa faceti plangere la ASF daca nu va transfera bani...
Cum dau de ei chiar vreau sa fac o plângere

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Poate va ajuta daca ii amenintati ca o sa faceti plangere la ASF daca nu va transfera bani...

Cautati pe net " ASF sau Autoritatea de Supraveghere Financiara" am inteles ca acesta este organul de control al asiguratorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot urgenta aprobarea asiguratorului in cazul unei daune auto? Geoagi Geoagi Buna ziua!de curand am fost implicat intr.un accident auto,masina mea suferind avarii atat la caroserie cat si mecanice.am urmat toate demersurile legale,s.a ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubiri euroins! ajutor!!! rouacasiope rouacasiope sambata, ora 23:30... ma indrept spre casa; inaintea mea circula o dacie. vreau sa o depasesc... soferul vireaza la stanga fara sa se asigure, fara sa ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime ContSters180923 ContSters180923 am avut si eu un accident pe 15-10-2011, cel care a intrat in mine avea asigurare oblicatorie la EUROINS. am incercat sa sun azi la numerele de pe politza de ... (vezi toată discuția)