avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incetare contract RCS&RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incetare contract RCS&RDS

La data de 13.07.2017, la Cluj-Napoca, a fost incheiat contractul de furnizare servicii internet plus TV pentru o durata de 24 de luni.
La data de 23.07.2018 m-am mutat la Bucuresti si accesul internet a fost portat la Bucuresti cu succes.
La data de 12.07.19 (dupa 24 de luni de actiune a contractului) doresc incetarea lui. Dupa multiple vizite si discutii sterile la reprezentantele RCS&RDS unde am fost informat ca contractul nu paote fi incetat la Bucuresti si trebuie sa plec la Cluj sau sa gasesc pe cineva cu procura la Cluj pentru a inceta relatiile contractuale cu RCS&RDS. In contractul pe care il am nu gasesc nici o prvedere referitor la o asemenea cerinta - precum ca toate actiunile referitor la contract se fac la Cluj-Napoca.

Este oare legala cerinta operatorului si daca nu, ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:34, 12 Iunie 2019
Din ce cunosc...sediul general se gaseste in capitala...
Le puteti spune ca o sa depuneti plangere la ANPC pentru asta, sa va dea temeiul legal pentru care cer asta.
Detalii
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs/rds ioanhategan ioanhategan Buna seara. Am o problema in legatura cu instalarea serviciilor RCS/RDS. In data de 29.07.2017 am semnat un contract pentru instalarea serviciilor de ... (vezi toată discuția)
Litigiu rcs rds Roxana19-81 Roxana19-81 Buna ziua. Sunt in litigiu cu Rcs Rds (litigiu inceput cu Canal S) si nu reusesc sa solutionez problema pe cale amiabila, de aceea as avea nevoie de sfatul ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu rds-rcs sanducretu sanducretu ]n luna august 2014 am fost nevoit sa inchei un nou contract de furnizare servicii tv +internet dupa ce firma cyti net botosani a fuzionat cu rds-rcs.Eu am ... (vezi toată discuția)