avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... RCS/RDS
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

RCS/RDS

Buna seara.

Am o problema in legatura cu instalarea serviciilor RCS/RDS. In data de 29.07.2017 am semnat un contract pentru instalarea serviciilor de TV/Internet in Cluj Napoca. In data de 01.08.2017 am primit un SMS in vederea instalarii serviciilor respective in data de 02.08.2017. Pana astazi 08.08.2017, unicul raspuns din partea companiei RCS /RDS a fost ca ma vor contacta cand vor avea toate echipamentele necesare.
Exista vre-o posibilitate de a denunta/rezilia respectivul contract?
Astept feedback-ul d-voastra.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:42, 8 August 2017
Buna seara,
Sigur ca exista ,daca nu au fost respectate clauzele contractuale. In contract este stipulat pana la ce data o sa fie efectuate operatiunile de instalare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract rcs&rds alexzgardan alexzgardan La data de 13.07.2017, la Cluj-Napoca, a fost incheiat contractul de furnizare servicii internet plus TV pentru o durata de 24 de luni. La data de 23.07.2018 ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)