avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli de judecata

Am trimis cerere de recuperare cheltuieli de judecata unei firme de recuperare,in baza unei hotarari judecatoresti,au confirmat de primire,dar nu am mai primit alte informatii.,Exista alte cai de recuperare?
Cel mai recent răspuns: taranuflorin36@gmail.com , utilizator 20:41, 12 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti la un executor judecatoresc
Vă mulțumesc,să aveți o zi bună!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur!
Mergeți la instanța care a pronunțat hotărârea cu o cerere de legalizare și o taxă de timbru de 5 lei.
După ce aveți hotărârea legalizată, mergeți la un executor cu o cerere de executare silită, motivată în fapt și în drept, și o taxă de timbru de 20 lei.
Dacă nu vă descurcați, contractați servicii avocațiale!
Va mulțumesc pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil Cristina.Vrabie Cristina.Vrabie Buna ziua, Daca am o hotarare judecatoreasca definitiva, conform careia fostul sot trebuie sa vireze 25% din venitul net, ca pensie de intretinere copil, se ... (vezi toată discuția)
Divort ganya ganya divortul s-a pronuntat in favoarea mea,si s-a hotarat sa primesc cheltuieli de judecata pe care insa nu le-am primit si au trecut sase luni de atunci.cum ... (vezi toată discuția)
Am hotarare judecatoreasca - ce urmeaza ? codrina.ama codrina.ama Buna seara ! Am primit hotararea judecatoreasca urmare chemarii in judecata a angajatorului pentru plata drepturi salariale restante - mi s-a dat castig de ... (vezi toată discuția)