avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica bloc locuinte cu fonduri euopene
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica bloc locuinte cu fonduri euopene

In localitatea noastra, primaria vrea sa acceseze fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocurilor, am fost vizitati pentru a ne da acordul de principiu pentru aceasta. In spatiul care urmeaza a fi reabilitat isi desfasoara activitatea o societate comerciala care are contract de comodat cu proprietarul, persoana fizica. Am dori sa stim daca participarea la plata lucrarii revine persoanei fizice ca proprietar sau firmei ?
Primaria a cerut acordul pentru firma, aceasta urmand sa plateasca estimativ 15000 de lei dar nu mi se pare corect din moment ce proprietarul este persoana fizica.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2019
floppy76, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 13 Iunie 2019
Orice acord sau plata cad in sarcina proprietarului.

Daca proprietarul si chiriasul se inteleg prin contract altfel este alta problema dar proprietarul este cel caruia ii revine de drept aceasta obligatie.

Cei de la primarie nu au mai avut chef sa caute dupa proprietar si au pus chiriasul sa semneze, au ocolit legea.

Raporturile in cadrul asociatiilor de proprietari se desfasoara cu proprietarii spatiilor provate din condominiu
Proprietarul are obligatia sa contribuie la lucrarile de reparatii parti comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu daca proprietarul unui apartament ... AndMarin AndMarin Buna ziua, As dori sa stiu daca proprietarul unui apartament incadrat la clasa de risc seismic 1 are vreo raspundere penala in fata chiriasului sau ... (vezi toată discuția)
Activitate social culturala in bloc de locuinte zerox zerox In blocul in care locuiesc exista de ceva timp un ONG care isi desfasoara activitatea la ultimul etaj al blocului. Printre activitatile pe care vor sa le ... (vezi toată discuția)
Locuiesc într-un bloc nou anl cu garanție până în 2022. este normal să fiu obligată să plătesc fond de reparații? mariana11111 mariana11111 Buna ziua, Vreau sa stiu daca locuiesc intr-un bloc ANL care este in garantie pana in anul 2022, este normal sa fiu obligata de catre administrator si ... (vezi toată discuția)