avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... schimbare grad de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

schimbare grad de invaliditate

Buna ziua.Sunt pensionar cu gradul trei de invaliditate.Din momentul primirii deciziei si pana acum,am lucrat ,cu jumatate de norma,conform legislatiei,mai multi ani.Din pacate,starea sanatatii mele nu imi mai permite sa-mi continui activitatea..M-am prezentat la comisia de revizuire,la termen,Medicul de la comisie,propunand trecerea la gradul doi de invaliditate.Intrebarea mea este...la revizuire.,se va tine cont la calculul pensiei de perioada lucrata ,dupa aparitia invaliditatii gradul trei si ce risc exista sa ajung la o diminuare a pensiei,tinand cont ca datele stagiului de cotizare s-au schimbat.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Revizuirea medicala in cazul pensionarii de invaliditate gr.ii ContSters112142 ContSters112142 Buna seara, Sunt pensionata medical gr.II in anul 2008 cu drept de revizuire la 1 an.Conform deciziei de pensionare rezulta: -data nasterii;13.10.1954 -sex: ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate la modificare grad de invaliditate DraganFlorin DraganFlorin Sunt pensionar de invaliditate gr. II din anul 2011. La momentul respectiv, aveam stagiul total de cotizare realizat de 19 ani și 3 luni, stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mylenna2010 mylenna2010 Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de mama mea. Mama este pensionata pe caz de boala gradul III, din ianuarie 2003, cu un stagiu de cotizare la acel ... (vezi toată discuția)