avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

Buna seara
Eu cu fratele meu avem calitatea de parât . Am pierdut procesul insa la cheltuieli de judecata trebuie sa le platesc doar eu. Este corect? Mentionez ca initial ambii am depus intampinare dar pe parcursul procesului el nu s-a mai prezentat.
Mentionez ca initial nu s-au solicitat cheltuieli de judecată.
Cu stima
Alexino
multumesc. Pot formula completarea hotarârii si apel in acelasi timp?
Nu, cele doua cereri trebuie facute separat, deoarece cererea de completare a hotararii judecatoresti se solutioneaza de completul care a pronuntat hotararea a carei completare se solicita.

Cererea de apel (sau recurs) se depune la aceeasi instanta care a judecat procesul in prima instanta care insa o inainteaza instantei superioare in grad pentru a fi solutionata.

Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Judecatorul a uitat de cheltuielile de judecata NGABI43 NGABI43 Am castigat un proces in care am cerut si cheltuieli de judecata . In decizia pronuntata , judecatorul mi-a dat castig de cauza dar nu a pomenit nimic de ... (vezi toată discuția)
Cum se declara recurs daca am si o hotarare a cererii de completare cheltuieli de judecata? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul scenariu: 1. Am o hotarare definitiva cu nr. x prin care am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata ... (vezi toată discuția)