avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas MAI

Buna ziua! Tatal meu a decedat,iar eu si mama mea am beneficiat de penise de urmas, eu 630,iar mama tot 630, adica 70% din pensia totala pe care o avea tatal meu. Luna aceasta s-au implinit 6 luni de cand luam pensia,iar mamei mele i s a sistat. Am primit doar eu 630, dar din cate stiu trebuia sa primesc 50% din totalul pensiei, adica in jur de 900 de lei. Mentionez ca tatal meu era pensionat militar.

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas ContSters257326 ContSters257326 buna ziua, as dori sa ma lamuresc in urmatoarea privinta : care sunt conditiile in care poti beneficia de pensie de urmas? tatal meu a decedat. a avut o ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas gamineea gamineea Buna seara! Am 23 de ani si beneficiez de pensie militara de urmas in urma decesului tatalui meu.Beneficiez de aceasta pensie pana la varsta de 26 de ani daca ... (vezi toată discuția)
Salariu sau pensie? AllyD AllyD Tatal meu a fost diagnosticat recent cu tumoare cerebrala, iar decesul poate surveni in orice moment. Are varsta de 62 de ani si este salariat. In ultimele 3 ... (vezi toată discuția)