avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... separare si creare de asociatie de proprietari la o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

separare si creare de asociatie de proprietari la o singura scara

Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari in care exista si foarte multe probleme. Am inceput discutiile cu vecinii de scara pentru separare. Poate sa ma ajute cineva cu pasii care trebuie parcursi pentru crearea de asociatie de proprietari la o singura scara? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 19:12, 25 Noiembrie 2009
data viitoare va rog sa dati o cautare,mai sunt asemenea posturi,urmariti va rog topicul : [url]www.avocatnet.ro/content/for... ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari in acest moment este asimilata asociatie de proprietari ? Florentina77 Florentina77 Locuiesc intr-un bloc in care inca functioneaza asociatia de locatari. Intrebarea mea este urmatoarea : Intr-o discutie, noi ne putem baza pe anumite litere ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari florentinadumbrava florentinadumbrava Buna seara ! Suntem asociatie de proprietari al unui bloc cu 2 scari C + D.Administratorul si presedintele si-au dat demisia.Am dori sa ne separam de scara C ... (vezi toată discuția)
Cumparare uscatorie Laura111 Laura111 Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-o uscatorie a unui bloc din Bucuresti, sector 4, cu un contract de inchiriere incheiat cu Asociatia de Proprietari. ... (vezi toată discuția)