avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

daca sotia a plecat de acasa impreuna cu fetita de 7 ani ce pot face ca sa imi aduc copilul acasa?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 15:28, 13 Iunie 2019
Sa cereti stabilirea locuintei copilului la dvs si pe calea ordonantei presedintiale sa se intoarca la locuinta in care a stat si pana acum.
Sansele sunt mici, oricum. Depinde care sunt motivele pt care a plecat, unde, daca copilul e bine ingrijit, daca mama a avut si pana acum grija de copil , de cine e mai atasata..
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
Din păcate, rar se stabilește domiciliul minorului la tată dar puteti încerca (sau măcar program de vizită să obțineți)!
Trebuie să deschideți proces.
Veti obtine un program de vizita si ar fi bine sa va grăbiți cu procesul daca nu puteti vedea copilul.
Sau mergeți și luați copilul acasă și cât e la dumneavoastră deschideți proces pentru stabilirea domiciliului la dumneavoastră.
Dacă copilul locuiește deja la mama aproape nu aveți nici o șansă să obțineți domiciliul la dumneavoastră. Dar dacă e deja la dumneavoastră și va îngrijiți bine de ea și copilul e fericit ca nu mai schimba casele, atunci aveți șanse mult mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familie de catre mama szabo1 szabo1 Buna seara! Am urgent nevoie de sfatul Dvoastra!! Sunt casatorit de opt ani si am o fetita de sapte anisori.Sotia a mers la munca in strainatate in august ... (vezi toată discuția)
Soția a părăsit domiciliul conjugal împreună cu fetița. eu vreau copilul copilul lângă mine, ce este de făcut? Dmc2908 Dmc2908 Bună ziua am și eu rugăminte și o problema. Sotia a plecat de acasă de 3 zile împreună cu fetita noastră de 2 ani și nu dorește sa se mai întoarcă. ... (vezi toată discuția)
Am o problema in privinta copilului Catalinv Catalinv Buna.Intrebarea mea e cum pot o obtin custodia copilului de 2 ani daca persoana cu care stateam in concubinaj a luat copilul si tot si a plecat.Ea sta acum ... (vezi toată discuția)