avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Inceteaza plata stimulentului de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului, daca beneficiarul stimulentului beneficiaza de 4 zile de cm de ingrijire copil, alt copil decat cel pt care obtine stimulentul, insa ulterior celor 4 zile de cm el revine in campul muncii si are din nou venit supus impozitului?
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
Maria Chindea, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Sanda Ciungu Sanda Ciungu Dacă iau stimulent de inserție și am fost în concediu medical pt copil, mi se oprește stimulentul de inserție? (vezi toată discuția)
Noua lege privind icc ruxandrelu ruxandrelu sunt o mamica ce a nascut pe 25 aprilie 2012.din 8 iunie 2012 sunt in crestere copil si am optat pt 1 an de indemnizatie pentru a beneficia de acel stimulent ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie grf grf buna ziua fetita mea face un an in 5 iulie eu am optat pt concediu de crestere a copilului pt varianta cu 2 ani intrebarea mea ar fi 1. Daca ma intorc la ... (vezi toată discuția)